Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2020-2021 Bahar Yarıyılı 1. Yedek Kesin Kayıt Yaptırmaya Hak Kazananlar Listesi

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2020-2021 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan 1. Yedek listesi belli oldu.

İstanbul Kültür Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kesin kayıt hakkı kazanan 1. YEDEK adayların kayıtları 24 Şubat - 1 Mart 2021 tarihleri arasındadır.

Kesin kayıt hakkı kazanan 1. yedek adayların kayıt işlemleri, orion.iku.edu.tr sayfasından, çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır. Sisteme, ilk başvuru sırasında size gönderilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabilirsiniz. Sisteme girişte sorun yaşamanız durumunda, m.aktas@iku.edu.tr adresinden yardım alabilirsiniz. Kesin kayıt için izlenmesi gereken prosedür için lütfen tıklayınız.

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2020-2021 Bahar Yarıyılı Kesin Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan 1. Yedek listesi için...

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 02/23/2021 - 15:09