Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2020-2021 Güz Yarıyılı Kesin Kayıt Yaptırmaya Hak Kazananlar Listesi

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2020-2021 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kesin kayıt yaptırmaya hak kazananlar belli oldu.

İstanbul Kültür Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kesin kayıt hakkı kazanan ASİL adayların kayıt tarihi 12 Ekim 2020 Pazartesi gününe kadar uzatılmıştır.

Kesin kayıt hakkı kazanan ASİL adayların keyıt işlemleri, orion.iku.edu.tr sayfasından, çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır. Sisteme, ilk başvuru sırasında size gönderilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabilirsiniz. Sisteme girişte sorun yaşamanız durumunda, m.aktas@iku.edu.tr adresinden yardım alabilirsiniz. Kesin kayıt için izlenmesi gereken prosedür için lütfen tıklayınız.

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2020-2021 Güz Yarıyılı Kesin Kayıt Yaptırmaya Hak Kazananlar listesi için...

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 02/16/2021 - 16:08