2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS YABANCI DİL SINAVI (TÜRKÇE PROGRAM)

Eylül 13, 8:02 öö

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 Güz Dönemi kapsamında Üniversitemizin öğretim dili Türkçe olan yüksek lisans programlarına başvuru yapan adayların Yabancı Dil Sınavı 19 Eylül 2022 tarihinde Şirinevler Yerleşkesi’nde yüz yüze gerçekleşecektir.

Sınavla ilgili genel bilgiler aşağıdaki tabloda mevcuttur.

Sınav Adı Tarih Saat Yerleşke
Yüksek Lisans Yabancı
Dil Sınavı
19.09.2022  10.00-11.10  Şirinevler

Sınavla ilgili önemli hatırlatmalar aşağıdaki gibidir:

1-    Sınavla ilgili tüm duyurular ydb.iku.edu.tr web sayfası “Haberler” sekmesinden yapılacaktır.
2-    Sınav yüz yüze ve Şirinevler Yerleşkesinde gerçekleşecektir.
3-    Her bir öğrenci planlama dahilinde öğrenci numarasının bulunduğu oturumda sınavını alacaktır. Bu nedenle de öğrencilerin listeleri kontrol etmeleri önem arz etmektedir.
4-    Listelerde KVKK gereğince isim açıklanmayacak, öğrenci numaraları kullanılacaktır.
5-    Adayların sınav başlangıç saatinden en geç 15 dakika önce sınav salonlarında uygun kimlikleriyle hazır bulunmaları gerekmektedir.
6-    Adayların gelirken yanlarında uygun kimlik kartı, kurşun kalem ve silgi bulundurmaları gerekmektedir.

Başarılar dileriz.
Yabancı Diller Bölümü